Els editors andorrans valoren molt positivament la presència a la Fira del Llibre del Pirineu

Destaquen la bona acollida, les vendes i la nombrosa presència de públic a la presentació de les novetats, especialment dissabte a la tarda

Comentaris

Editors i escriptors andorrans en la parada d'Organyà.
Editors i escriptors andorrans en la parada d'Organyà. TWITTER/J.R. MARINA

L'Associació d'Editors d'Andorra fa un balanç molt positiu de la presència a la Fira del Llibre del Pirineu. Un dels membres de l'entitat, Oliver Vergés ha comentat que la estat un altre èxit i que el certamen està plenament consolidat. "Fa molts anys que hi anem i és una fira que ens sentim molt nostra. És el millor lloc on presentar els nostres llibres i les nostres novetats".

Vergés ha subratllat que "som editors d'Andorra però som  editors del Pirineu i aquesta fira és casa nostra". La presència de llibres andorrans ha estat nombrosa, ocupant un ampli espai. En un principi només anava a la fira, l'Editorial Andorra però poc a poc s'han afegit la resta.

"Està molt bé que des d'Andorra com a país es pugui mostrar aquest desplegament de cultura", ha afegit Vergés destacant la bona presència de públic a les presentacions -especialment dissabte a la tarda-, que s'ha notat a les vendes "tot i que no és només això perquè ho fem", ha matisat.

L'editor ha esmentat la presència del copríncep episcopal, Joan-Enric Vives i de la ministra de Cultura i Esports, Mònica Bonell "ja que notem el suport institucional en aquesta activitat que fem a l'exterior per difondre les lletres andorranes". Algunes de les novetats que s'han presentat a Organyà també aniran a la Setmana del Llibre en Català a Barcelona. El proper dia 16 serà la jornada dedicada a Andorra.

Organyà marca el calendari de la rentrée literària. "En els darrers anys s'ha consolidat molt", ha opinat Vergés. La participació andorrana d’aquesta edició ha estat representada per les editorials  nem Andorra, Aloma edicions, editorial Andorra, editorial Límits, editorial Medusa, Editorial Llamps i trons, Marinada edicions, Trotalibros Editorial, i la llibreria la Puça.

Etiquetes

Comentaris

Trending