Dos russos, dos francesos, un espanyol i un italià, finalistes del Solo Sax Fest Competition

El jurat ha valorat la interpretació de les peces i la interpretació global del saxofonista amb el pianista professional que aporta el certamen

Un instant de la semifinal.
Un instant de la semifinal.

La vuitena edició del Solo Sax Fest Competition ja té els sis finalistes que el 15 d'abril lluitaran per endur-se el concurs. El jurat ha tingut en compte la interpretació dels 18 aspirants així com el conjunt de l'actuació amb el pianista que l'ha acompanyat a l'escenari.

El concurs Solo Sax Fest Competition ja té els sis finalistes de la competició pel 15 d’abril. Es tracten dels francesos Rémy Desbonnet i Louis Hognon, els russos Giorgi Dzhishkariani i Dmitry Pinchuk, l’espanyol Francisco José Sánchez Blanco i l’italià Alessandro Malagnino.

En les semifinals, els 18 participants han interpretat el primer moviment de la sonata per viola i piano de la compositora Rebecca Clarcke, així com una obra de la seva elecció. El jurat ha tingut en compte la tècnica en la interpretació de les peces i el resultat final de l’execució formada pel saxofonista i l’acompanyant d’un dels pianistes professionals del concurs.

La final, com s’ha indicat anteriorment, serà el 15 d’abril a partir de les tres de la tarda i estarà oberta al públic. El nom del guanyador es donarà a conèixer el mateix dia a partir de les nou del vespre quan s’iniciï la gala de cloenda del certamen musical.

Etiquetes

Comentaris

Trending