El Centre d’Art d’Escaldes acollirà una jam session a partir de les obres de Férnand Leger

L’activitat és una iniciativa del col·lectiu d’artistes La Xarranca i inclourà una petita visita guiada

Comentaris

L'exposició es pot visitar al CAEE.
L'exposició es pot visitar al CAEE. ALTAVEU

El Centre d’Art d’Escaldes-Engordany (CAEE) acollirà aquest dijous 26 de gener una jam session creativa. L’acte és una iniciativa del col·lectiu d’artistes La Xarranca i consistirà en una petita visita guiada. A partir d’aquesta, els artistes crearan, inspirant-se en les obres que hi ha exposades a la sala i que formen part de l’exposició 'Un univers lluminós i transparent' organitzada pel comú d’Escaldes-Engordany. La jam session tindrà lloc de les 19 hores a les 21 hores.

El pintor Fernand Léger creà un nou llenguatge particular i vitalista que expressa la modernitat de la primera meitat del segle XX. Una mostra on es por contemplar el  llenguatge mitjançant el qual Léger va deixar anar la seva revolucionària interpretació de la realitat a través de figures imponents i d’una original concepció del color deslligat de la forma.

L'exposició va acompanyada de diverses activitats com la d'aquest dijous. El 4 de febrer a les 17 h tindrà lloc l'espectacle familiar 'El domador de puces'.  És un circ de puces tradicional d’estil victorià amb tots els números d’un circ convencional: la corda fluixa, el forçut, l’home bala, trapezistes, mag, domador i faquir. Tot en miniatura i realitzat per les millors i ben entrenades puces del món. Va a càrrec de Fèlix Brunet, titellaire i mag.

Comentaris

Trending