An-danda-ra participarà al concurs de teatre de Tàrrega amb 'Garses'

L'obra de la companyia andorrana es va estrenar al juny del 2019 i es va representar a Girona en una mostra amateur

Una imatge de l'obra.
Una imatge de l'obra. Altaveu

La companyia de teatre An-danda-ra participarà dissabte vinent al 32è Concurs  de Teatre de Ciutat de Tàrrega, amb l’espectacle 'Garses' de Jorge Roelas i dirigit per Irina Robles, amb les actrius Lis Caubet, Carol Caubet i Mercè Canals i la col·laboració de Carla Puig.

La participació de la companyia andorra s'havia de fet el 14 de març però va coincidir amb l'inici del confinament provocat per la pandèmia del coronavirus. L'actuació tindrà lloc a les 19h al Teatre Ateneu. 'Garses' es va estrenar al juny del 2019. El gener del 2020 es va representar a Sant Julià de Lòria i a l’agost a Girona en el Festival Internacional de Teatre Amateur.

L'argument de l'obra gira al voltant de tres dones nascudes fa més de 40 anys i menys de 50: la Lluïsa, la Conxa i la Teresa. Van ser amigues i es van convertir en ex amigues. Van estar anys sense veure’s. Què va passar? Es coneixen des de l’institut, van anar a les seves respectives bodes, van tenir una filla cadascuna de la mateixa edat, que van ser amigues, després examigues i van estar anys sense veure’s. Què va passar? Una d’elles decideix que ja ha passat un temps prudent i que ja és hora de... venjar-se? No, no és una venjança el que busca. És justícia. Què va passar?

Comentaris

Trending