Cremen desenes de quilos de cartró en un centre d’emmagatzematge de Santa Coloma

El foc s’ha iniciat en un palet aparentment per causes fortuïtes i la intervenció dels bombers ha evitat que els danys fossin importants

-
-
Un foc iniciat aparentment de manera fortuïta en un palet d’un centre d’emmagatzematge de cartró i paper que hi ha a l’avinguda Santa Coloma ha cremat desenes de quilos de material. El fet que es tractés de productes tant inflamables ha fet que les flames hagin corregut ràpid. Però la també ràpida intervenció dels bombers ha permès evitar que s’hagin produït danys importants. Més enllà del cartró no s’ha cremat res més.

Segons fonts oficials tant dels bombers com de la policia, no hi ha res que faci pensar en una voluntat de calar foc i, alhora, les flames no han anat més enllà del cartró, que malgrat ser el producte amb el qual fa negoci l’empresa titular del magatzem, ara mateix té un valor força baix. En certa manera, i donat a les tones i tones de paper i cartró que hi ha estocades, el que s’ha fet és neteja. Els bombers han assegurat que s’ha cremat un volum de material considerable però més enllà d’això no hi ha hagut cap incidència rellevant. L’incendi s’ha produït de matinada.

Comentaris

Trending