Crema un cotxe a la carretera de Fontaneda entre la ‘desesperació’ dels seus propietaris

La gravació amb les imatges dels fets -un incendi de suposat origen fortuït- s’acaba fent viral

-
-
Les imatges d’uns joves que intenten de manera molt matussera apagar les flames que prenen en el motor d’un cotxe, en un descampat a la carretera de Fontaneda, s’han acabat fent virals. Els fets van succeir aquest dimecres a la tarda i els bombers van haver d’acudir al lloc per apagar un foc que va acabar calcinant tot el vehicle. Es tractava d’un BMW 320 d’una notable antiguitat.

Aparentment, segons les diverses fonts consultades, les flames haurien estat originades per un curtcircuit fortuït. La policia, com a mínim, ha donat per bona aquesta tesi i no ha obert cap mena d’investigació. Si fos el cas i calgués, hauria de ser eventualment alguna asseguradora qui sol·licités algun estudi dels fets.

Els joves, que es noten finalment afectats per la successió dels fets, mostren molt poca perícia en l’intent inicial de sufocar el foc. Posteriorment, miren d’apartar-se del lloc, o almenys de recular uns quants metres, per mirar d’evitar que una eventual explosió del dipòsit de carburant o alguna altra circumstància similar pugui causar algun dany major.

Etiquetes

Comentaris

Trending