Els psicòlegs clamen perquè es posin tots els mitjans per combatre el ‘bullying’ escolar

El Copsia dóna suport a la iniciativa de l'Associació en Defensa del Jovent en Risc d'Andorra de fer visible la problemàtica de l’assetjament entre menors

El logotip del Copsia.
El logotip del Copsia. copsia

El Col·legi de Psicòlegs d’Andorra (Copsia) fa una crida a posar tots els recursos necessaris per poder combatre l’assetjament que es dóna entre menors. I que afecta, aparentment, cada vegada més infants i adolescents, també al Principat.

A través de les xarxes socials, el Copsia ha donat suport a l'Associació en Defensa del Jovent en Risc d'Andorra i la seva voluntat de dur a terme una campanya per “donar visibilitat a les víctimes de bullying i conscienciar la població sobre aquesta problemàtica”.

Els psicòlegs recorden que segons un estudi de l’Hospital Clínic de Barcelona l’assetjament escolar afecta un 14% dels estudiants. I és en aquest marc que recorden que “cal posar tots els recursos per detectar situacions de maltractaments físics i psicològics entre menors. Aquestes situacions de risc requereixen de tractament psicològic tant per al menor assetjat com per a l’assetjador”.

Comentaris (2)

Trending