El programa Joves en Inclusió ‘agafa aire’

EssentialAir, que suposadament embotella aire pur del Principat, donarà un 1% dels ingressos nets al projecte que creat per Autea s’aixopluga ara en la Fundació Privada Tutelar i el ministeri d’Afers Socials

Judith Pallarés i Narcís Socías durant la firma de l'acord de col·laboració.
Judith Pallarés i Narcís Socías durant la firma de l'acord de col·laboració. FUNDACIÓ PRIVADA TUTELAR

Si per casualitat li faltava oxigenar-se, el programa Joves en Inclusió aixoplugat per la Fundació Privada Tutelar i creat i defensat per l’Associació del trastorn de l'espectre de l’autisme d’Andorra (Autea) podrà agafar aire. El que li generi EssentialAir a partir de les aportacions dineràries que a partir d’ara li vagi fent aquesta companyia que s’encarrega d’embotellar suposadament aire pur del Principat, més encara si és d’Ordino, per comercialitzar-lo.

La companyia, que està liderada per l’empresari immobiliari i cònsol honorari de Rússia al Principat, Narcís Socías, donarà un 1% dels ingressos nets que obtingui a partir de la comercialització de les esmentades botelles, que fa ben poc que han arribat al mercat després d’una notable polèmica per l’ús de símbols d’estat i d’emblemes de la Unesco respecte dels quals no tenia cap mena de dret. Recentment s’han posat al mercat les ampolles d’aire d’Andorra a raó de cent euros dos envasos.

L’acord de col·laboració es va signar recentment a les instal·lacions d’EssentialAir, que són les mateixes que acullen una immobiliària i l’esmentat consolat, a Escaldes, i a banda de Socías com a representant de la firma hi va intervenir la ministra d’Afers Socials, Judith Pallarés. També va participar de l’acte la coordinadora del projecte Joves en Inclusió, Eva Flotats.

Estacions de servei, farmàcies o algun centre comercial ofereixen el producte.

Relacionat

El controvertit aire pur d’Andorra ja es troba en algunes botigues

Comentaris (10)

Trending