Laura Mas agafarà el relleu de Jordi Olivé al departament d’Infància, Adolescència i Joventut

La treballadora social assumeix la direcció de l’àrea de manera provisional mentre duri, en principi, l’excedència d’un dels funcionaris més ben valorats pels usuaris i que necessita fer un ‘reset’

Laura Mas de la Rosa.
Laura Mas de la Rosa. acció

La treballadora social i cap de l’àrea d’Atenció Primària del ministeri d’Afers Socials, Laura Mas de la Rosa, assumirà la direcció del departament d’Infància, Adolescència i Joventut del mateix ministeri. Es tracta d’una de les dues grans potes o direccions de què consta la cartera que a nivell polític lidera Trini Marín.

Mas assumirà la direcció que deixa vacant, almenys temporalment, Jordi Olivé, que ha decidit agafar-se una excedència de l’administració. Olivé, que seria un dels funcionaris més ben valorats del departament com a mínim pels usuaris, hauria preferit agafar un temps de distància, fer un ‘reset’, davant del desgast sofert els darrers temps per l’increment de la conflictivitat i la casuística que ha experimentat el departament i la suposada manca de recursos i mitjans.

El personal del ministeri amb les responsables polítiques fins fa poc, Judith Pallarés i Teresa Milà.

Relacionat

La manca de lideratge polític i l’increment de les dificultats ‘crema’ Afers Socials

En alguns casos, amb la promoció almenys provisional de Mas de la Rosa, hi veuen una quota Acció. No cal oblidar que Laura Mas formava part de la candidatura que Demòcrates i Acció van presentar a la territorial d’Escaldes. Era una de les persones suplents. De fet, la tercera suplent, rere Salomó Benchluch i Mariona Cadena. De fet, ara mateix, Mas, el nom de la qual la formació política de què forma part va posar sobre la taula per si calia que Acció assumís algun ministeri, és l’única suplent disponible si mai hi hagués cap eventualitat.

Comentaris (28)

Trending