Una incidència a la CASS retarda l’abonament de les pagues a pensionistes

La parapública ja ha detectat i resolt l’anomalia en la tramesa de les ordres de pagament, que es faran amb data valor 27 de setembre per evitar que ningú surti perjudicat

La seu de la CASS.
La seu de la CASS. Toni Solanelles

Una incidència en la tramesa de les ordres de pagament que fa la Caixa Andorrana de la Seguretat Social (CASS) cap a les entitats bancàries corresponents per tal que s’abonin les prestacions als pensionistes ha fet que alguns dels beneficiaris s’hagin trobat amb retards que els han causat alguns perjudicis, almenys d’entrada. L’anomalia ha afectat només algunes remeses d’ordres i en cap cas és massiva.

Després de les alertes d’alguns pensionistes, la parapública ja ha pogut detectar i resoldre la incidència, i a partir d’ara es faran els corresponents abonaments als comptes amb data valor de 27 de setembre per tal d’evitar perjudicis. El retard, però, ha causat neguit amb molts dels beneficiaris, que estan habituats a percebre la pensió al tomb del dia 25 de cada mes. De fet, hauria estat aquest malestar el que ha portat els bancs i la CASS a detectar que alguna cosa n funcionava bé.

A més a més, segons que han recordat alguna de les persones que s’han trobat sense l’abonament corresponent, els pensionistes són un col·lectiu altament sensible i al qual un retard, encara que sigui de pocs dies, els pot suposar una problemàtica evident. Un escull que amb la data valor es vol mirar de resoldre.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending