La directora-gerent de la Fundació Tutelar no tornarà al seu lloc de treball

Després d’una trobada amb la titular d’Afers Socials, Carme Padreny va recollir les seves pertinences i va buidar el despatx que ha ocupat durant un any i mig de molta tempesta

Carme Padreny i Judith Pallarés.
Carme Padreny i Judith Pallarés.

La fins ara directora-gerent de la Fundació Privada Tutelar, Carme Padreny, no tornarà al seu lloc de treball. Després d’un any i mig d’anades i vingudes i d’una gestió duta a terme enmig d’una tempesta -en part generada potser per la psicòloga, en part buscada des de fora-, Padreny hauria ja abandonat definitivament el seu despatx després d’una reunió mantinguda amb la ministra d’Afers Socials, Judith Pallarés.

Poc abans de Nadal, Padreny va posar-se d’alta després d’un llarg temps de baixa i va retornar per uns dies al seu despatx abans d’agafar-se un temps de vacances que havia d’haver finalitzat aquesta setmana. Abans, però, la setmana passada, Pallarés l’hauria citat i després de la trobada, la directora-gerent de la Fundació Tutelar hauria buidat el despatx professional, hauria agafat les seves pertinences i, aparentment, no se l’espera més. De fet, s’ha donat de baixa dels diversos grups de telefonia social d’àmbit professional en què es trobava integrada.

Carme Padreny en una Fira d'Andorra la Vella en representació de la fundació.

Relacionat

Torna de sorpresa la gerent de la Fundació Privada després d’una llarga baixa i s’agafa vacances

Malgrat que no ha transcendit sota quina fórmula hauria deixat el càrrec o, almenys, hauria deixat d’haver d’anar a la fundació, tant els professionals de la institució com altres persones que hi estan relacionades tenen clar que Padreny no tornarà a acudir-hi i esperen que una reunió que properament ha de celebrar el patronat serveixi per donar explicacions de manera general sobre l’estat de la qüestió. En la mateixa reunió o una de diferent hi han d’acudir professionals de la consultora OCPS a la qual des de fa un temps el patronat ha externalitzat tota la gestió comptable i econòmica de la institució.

Els professionals consultats han lamentat les formes emprades i tot l’enrenou en què viu immersa la fundació des de fa molt temps. Ja la destitució de Sílvia Gabarré va anar precedida de molta maregassa i nul·les explicacions, una situació que s’hauria tornat aparentment a repetir ara amb Carme Padreny. A la direcció de la fundació hi podria retornar, si escau, l’actual secretària general de Govern, Ester Fenoll, alhora una de les instigadores aparents d’una part, no pas tota, de la mala maror a l’entorn de Padreny.

Comentaris (1)

Trending