La cursa de la dona retorna amb més de 400 participants

La prova s’ha recuperat després de dos anys sense poder-se fer per culpa de la pandèmia però novament destinant tots els diners recaptats a Assandca

A punt de prendre la sortida d'una de les dues curses.
A punt de prendre la sortida d'una de les dues curses. Twitter X.E.

La cursa de la dona ha tornat a la normalitat, després de dos anys on s’ha hagut d’adaptar a les restriccions sanitàries provocades per la pandèmia. Més de 400 persones han participat en la prova. Tots els diners recaptats, cal recordar, aniran en benefici de l’Associació Andorrana contra el Càncer (Assandca).

La calor no ha estat un impediment per aconseguir un nombre elevat d’inscrits. Potser no tan alt com en les edicions prèvies a la crisi sanitària, però força important. Més de 400 que han escollit entre dos possibles recorreguts, un de 2,5 quilòmetres i un altre de cinc. Una de les novetats ha estat el fet que enguany també es podien inscriure homes.

Els diners aconseguits aniran a una causa benèfica. Com és habitual, es donaran a Assandca, l’entitat que aplega els afectats pel càncer. Entre els participants, hi havia diferents autoritats, com el mateix cap de Govern, Xavier Espot, els secretaris d’Estat Justo Ruiz i Helena Mas o les conselleres generals Sandra Codina i Berna Coma.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending