Afers Socials organitza una conferència pels Drets de les Persones amb Discapacitat

Sota el títol ‘Amb decisió cap a la inclusió’ tindrà lloc el dijous, 2 de desembre, de manera telemàtica i a càrrec de l’advocat i director de la Fundació Support – Girona, Josep M Solé Chavero

Comentaris

La reunió de la Comissió Nacional de Benestar Social ha estat presidida per la ministra d'Afers Socials, Judith Pallarés.
La reunió de la Comissió Nacional de Benestar Social ha estat presidida per la ministra d'Afers Socials, Judith Pallarés. ARXIU

Amb motiu del Dia Internacional dels Drets de les Persones amb Discapacitat, el Ministeri d’Afers Socials, Joventut i Igualtat organitza aquest dijous, 2 de desembre, a les 19:00 h, la conferència telemàtica ‘Amb decisió cap a la inclusió’. La trobada anirà a càrrec de l’advocat i director de la Fundació Support – Girona, Josep M. Solé Chavero, i es podrà seguir en directe.

El ministeri ha centrat la commemoració d’aquest Dia Internacional, que se celebra cada 3 de desembre, en l’article 12 ‘Igualtat davant la llei’ i l’article 27 ‘Treball i Ocupació’ de la Convenció dels drets de les persones amb discapacitat. Així, el conferenciant analitzarà i profunditzarà en aquestes temàtiques, mostrant diferents models a seguir amb exemples pràctics d’altres països, que també han signat i ratificat la convenció.

Solé Chavero és activista i consultor internacional en matèria de drets humans i discapacitat, així com en el canvi estratègic en gestió d’organitzacions de serveis socials. Tamé és membre de diferents patronats, com ara de l’Institut i Consell Social Institut Guttman o de la Fundació Drissa, entre altres. En l’àmbit internacional és membre del Consell d’Administració EASPD amb la cartera de vida independent.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending