Afers Socials abona prop d’1,2 milions d’euros l’any per les places concertades a Salita

En virtut d’un conveni de l’abril de l’any passat, com l’establert amb Domus Vi, Clara Rabassa percep 148.871 euros

El centre residencial Salita està ubicat a la parròquia d'Escaldes.
El centre residencial Salita està ubicat a la parròquia d'Escaldes. Toni Solanelles

El departament d’Afers Socials abona prop d’1,2 milions d’euros cada any al centre sociosanitari Salita en virtut de les places concertades que l’Estat té en aquella residència gestionada per la multinacional Domus Vi. El conveni actualment vigent data de l’1 d’abril del 2022. Aproximadament la meitat de l’equipament està destinat a places residencials que acaben sent de caràcter públic en virtut dels acords fixats amb l’administració.

Són 65 les habitacions concertades les 24 hores del dia, segons la informació a la qual ha tingut accés l’Altaveu. En la mateixa data es va subscriure un conveni pràcticament idèntic amb la residència també de naturalesa inicialment privada Clara Rabassa, amb una forta ascendència del bisbat. En aquest cas, i òbviament, són força menys les places concertades, el centre ubicat a Andorra la Vella percep 148.871 euros anuals.

Encara en relació amb serveis de caràcter sociosanitari destinats a la gent gran, la concertació de places de dia que gestiona la Creu Roja, en virtut en aquest cas d’un conveni que data del 14 de juny del 2021, l’organització no governamental, segons les dades d’Afers Socials a les quals ha tingut accés l’Altaveu, percep 374.731,20 euros.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending