Relleu dels agents de la Guàrdia Civil responsables de la seguretat a l’ambaixada d’Espanya

Dels vuit membres que formen el contingent, només continuarà un, ja que els altres -un sergent i sis agents rasos- han complert els tres anys màxims d’estada

Un instant de l'acte de relleu celebrat a l'ambaixada espanyola.
Un instant de l'acte de relleu celebrat a l'ambaixada espanyola. Embajada de España

L’ambaixada espanyola ha celebrat aquest divendres l’acte de relleu dels agents de la Guàrdia Civil destinats a Andorra com a responsables de seguretat de la seu diplomàtica. Dels vuit efectius que, fins ara, cobrien aquesta tasca, només un continuarà al país. Els altres –un sergent i sis agents rasos han complert el període màxim d’estada i ara s’han d’incorporar a altres destins.

L’acte ha estat presidit per l’ambaixador, Àngel Ros. Des de la legació diplomàtica s’ha volgut posar en relleu “l’excel·lent tasca” realitzada pels membres del cos de seguretat, tot afirmant que “han atès amb esperit de serveis els ciutadans espanyols i andorrans” que cada dia passen tant pel consolat com per l’ambaixada.

El contingent es renovarà ara gairebé en la seva totalitat. De fet, dels nou efectius que li integren, vuit marxen, ja que han complert el temps màxim d’estada a un destí, que és de tres anys. Per tant, deixen el país un sergent i sis agents. Tots ells mantindran la mateixa graduació al seu nou lloc de feina.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending