Primera volta de les legislatives, el pròxim diumenge a l’ambaixada francesa

Es podrà fer a les instal·lacions d’Andorra la Vella de 8:00 h a 18:00 h i la segona ronda serà la setmana següent, el dia 19 de juny

Imatge de recordatori de les legislatives franceses.
Imatge de recordatori de les legislatives franceses.

L’ambaixada francesa ha recordat a tots els residents del Principat que en una setmana comença la primera ronda de votació per a les legislatives. Així, el pròxim diumenge 5 de juny tindrà lloc la primera volta, i la segona serà el dia 19 de juny. En aquesta ocasió, els vots seran per a escollir els diputats de l’Assemblea Nacional.

El pròxim diumenge, 5 de juny, de 8:00 a 18:00 h tindrà lloc la primera ronda de votació per a les legislatives. Els residents inscrits podran acudir a l’ambaixada de França, al carrer Les Canals d’Andorra la Vella, per tal de fer efectiu el seu vot. Així mateix, des de l’ambaixada animen a tothom a informar-se per poder fer-ho per internet. Mentrestant, els candidats continuaran fent acte de presència al país, tal com va fer Manuel Valls, o com ho va fer el passat dijous Nicolas Chamoux de Reconquête.


Manuel Valls.

Relacionat

Els candidats a les legislatives franceses desembarquen a Andorra

El pròxim dilluns, 30 de maig, serà el torn d’Stéphane Vojetta, l’actual diputat de la cinquena circumscripció. La candidatura que més va sobtar entre els votants ha estat la de Valls, exprimer ministre de França, exministre d’Interior i exregidor a l’ajuntament de Barcelona, i representa el partit del president, Emmanuel Macron. Així mateix, Vojetta també s’ha presentat per la mateixa formació, Renaissance, tot i no comptar amb el suport.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending