Demaret, Llimona i Millet per assessorar el Govern en el camí cap a la UE

Al belga se li paguen 275 euros per hora de feina mentre que els dos advocats catalans en percebran 150; els contractes són per aquest 2022 ampliables a un màxim de cinc anys

Joaquim Llimona fa molts anys que manté relació amb l'administració andorrana.
Joaquim Llimona fa molts anys que manté relació amb l'administració andorrana. ARXIU

La secretaria d’Estat d’Afers Europeus tindrà tres assessors més -o en renova el suport, vaja- per a la negociació de l’acord d’associació amb la Unió Europea. Paul Demaret, Joaquim Llimona i el despatx amb el qual està associat aquest darrer i que dirigeix Antoni Millet han estat contractats ara amb efectes retroactius per a tot el 2022 i, alhora, el vincle es pot estendre per a tot un lustre.

Llimona, que va ser secretari general de Relacions Exteriors de la Generalitat a principi d’aquest segle, és un habitual en l’assessorament del Govern en matèria de relacions internacionals i especialment en relació amb la UE. Aquest professor de dret europeu està associat amb el despatx Més Advocat Internacional, que també ha estat contractat per a l’assessorament en relació amb la UE. Aquest bufet està liderat pel veterà advocat Antoni Millet, vinculat al seu dia a La Caixa i amb bones relacions amb l’Església.

Tant Llimona com les intervencions que hagin de fer des de l’esmentat despatx jurídic estaran remunerats a raó de 150 euros l’hora de feina. Més diners s’embutxacarà el veteraníssim jurista belga Demaret, que ha fixat els seus honoraris a raó de 275 euros l’hora. Paul Demaret, de 80 anys, és expert en dret europeu i ha estat molt vinculat al Col·legi d’Europa.

Comentaris (2)

Trending