Correos realitza 21 contractacions de reforç a Andorra per a les eleccions del 23-J

Aquest dijous finalitza el termini per demanar el vot per correu i per garantir el servei s’ha ampliat el personal davant l’increment de sol·licituds

Oficina de Correos a Andorra la Vella.
Oficina de Correos a Andorra la Vella. Altaveu

Aquest dijous finalitza el termini per sol·licitar el vot per correu per a les persones que vulguin votar per correu en les eleccions generals a Espanya que tindran lloc el diumenge 23 de juliol. Per garantir el correcte desenvolupament d’aquesta modalitat de vot i davant la demanda que hi ha hagut a Espanya a Andorra s’ha reforçat el servei amb 21 contractacions.

Correos explica que aquest dijous finalitza el termini per poder sol·licitar el vot per correu per poder votar en els comicis del 23J i el termini per dipositar-lo finalitzarà el proper dia 20 de juliol. L’empresa postal va començar a fer contractacions de reforç a tota Espanya el passat 30 de maig, data en què es va anunciar l’avançament electoral pel president del Govern espanyol i candidat a la reelecció, el socialista Pedro Sánchez.

En el cas d’Andorra, s’han efectuat 21 contractacions de reforç “per al correcte desenvolupament de les activitats relacionades amb el vot per correu en les eleccions generals del 23 de juliol”, tal com s’explica en un comunicat. Els reforços tant a Espanya com a Andorra s’han fet davant l’increment de sol·licituds que hi ha hagut i la coincidència del període electoral amb les vacances d’estiu.

Una electora vota al consolat ara fa uns dies a les autonòmiques.

Relacionat

Uns 24.500 residents poden votar a les eleccions espanyoles del 23 de juliol

Correos posa en relleu que més d’un 30% de la plantilla que havia de fer vacances aquest mes de juliol ha demanat voluntàriament retardar-les voluntàriament per poder estar disponibles durant la campanya. Les contractacions s’han destinat a reforçar tots els serveis.

Oficina de Correos a Andorra la Vella.

Relacionat

Correos amplia l’horari de l’oficina d’Andorra la Vella per les eleccions a Espanya del dia 23

Cal recordar que 24.500 residents espanyols al Principat tenen dret a vot i que Correos va decidir ampliar l’horari de l’oficina d’Andorra la Vella també a les tardes fins al 18 de juliol.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending