Andorra i el Paraguai analitzen les mesures econòmiques i socials a adoptar contra la Covid

La ministra d'Exteriors Maria Ubach i el seu homòleg analitzen les accions que s'hauran de ratificar en la pròxima Cimera Iberoamericana de la primavera vinent

Els representants paraguaians durant la reunió amb la ministra Maria Ubach.
Els representants paraguaians durant la reunió amb la ministra Maria Ubach. MREP

La ministra d'Afers Exteriors, Maria Ubach s'ha reunit, de manera telemàtica, amb el seu homòleg del Paraguai, Federico González per analitzar les mesures econòmiques i socials a adoptar en el combat contra la Covid-19 en el marc de la propera Cimera Iberoamericana que tindrà lloc a Andorra la primavera vinent.

 

El ministre paraguaià va destacar durant la trobada que els governs de la regió han de continuar desenvolupant polítiques de suport econòmic i social que siguin sostenibles per a poder minimitzar l'impacte de la pandèmia de coronavirus. Aquest punt serà l'eix, segons els dos ministres, de la Cimera. Aquest mateix mes hi haurà una reunió dels titulars d'Exteriors.

Tots els països han manifestat el seu ferm compromís per trobar solucions conjuntes i coordinades per fer front a la major crisi sanitària i socioeconòmica que ha afectat la regió en el darrer segle. D'aquesta manera, el lema escollit per la Presidència pro tempore andorrana per a la Cimera ‘Innovació per al desenvolupament sostenible – Objectiu 2030’ és més vigent que mai en el context de crisi sanitària provocada per la Covid-19.

La pandèmia ha obligat a reformular el calendari de reunions preparatòries per a la Cimera que ja es fan de manera telemàtica amb l’objectiu de complir amb totes les precaucions sanitàries i de no interrompre l’agenda de trobades.

Etiquetes

Comentaris

Trending