Sorpresa dels funcionaris pel canvi de ministra i esperen que Marín mantingui el tarannà de Pallarés

El Sipaag s’estima més “no fer valoracions d’una decisió política” alhora que el fet de no conèixer la manera de treballar de la nova titular d’Administracions Públiques el fa ser molt prudent

Marta Pujol i Lluís Anguita, de la junta del Sipaag.
Marta Pujol i Lluís Anguita, de la junta del Sipaag.

El president del Sindicat de personal adscrit a l’administració general (Sipaag), Lluís Anguita, reconeix en nom de la junta que el canvi de ministra de Funció Pública “ens ha sobtat”, però com que “és un tema polític” prefereixen no entrar a valorar el relleu de Judith Pallarés per Trini Marín. Això sí, esperen que la nova titular d’Administracions Públiques mantingui “el tarannà” mostrat per la fins ara màxima responsable de Funció Pública, de qui han destacat la capacitat de comunicació i diàleg.

Des d’aquest punt de vista, i després d’elogiar almenys quant al comportament la feina de Pallarés, Anguita ha reclamat de Marín “un tarannà que s’assembli” al de la seva antecessora. Esperen Trini Marín “amb els braços oberts” i esperen que faci la feina encomanada “amb tota la bona fe i el millor que sàpiga”. Però més enllà d’això, “no podem dir res de bo ni de dolent perquè no la coneixem ni hem treballat amb ella”.

Comentaris (3)

Trending