El SEP preveu convocar durant la primera quinzena de setembre assemblea extraordinària

La idea de l’actual junta liderada per Daniel Pérez és renovar almenys parcialment l’equip, situació que estan convençuts que es donarà

El SEP forma part del CES.
El SEP forma part del CES. ARXIU

El Sindicat de l’Ensenyament Públic (SEP) preveu convocar durant la primera quinzena de setembre una assemblea extraordinària que hauria de permetre renovar la junta directiva de l’organització, després de la dimissió de la secretària general Anna Mundó i de què gairebé de forma automàtica Daniel Pérez hagi assumit el lideratge del sindicat. Els actuals responsables de l’organització estan convençuts que hi haurà gent disposada a continuar tirant endavant un dels col·lectius de treballadors més nombrós que hi havia hagut i que els darrers temps ha anat perdent força.

Les discrepàncies internes, els interessos gairebé personals d’alguns dels membres de les darreres juntes i altres fractures han fet que el sindicat hagi perdut la vitalitat i capacitat de reivindicació que havia tingut en altres moments. No es descarta que si no surt ningú amb empenta per agafar les regnes del SEP durant l’assemblea del proper setembre s’hagi de posar sobre la taula la possibilitat d’una dissolució, encara que no es creu que aquest escenari sigui al que calgui recórrer.

Cartell del Sindicat d'Ensenyament Públic.

Relacionat

Formalitzen el lideratge de Daniel Pérez al capdavant del SEP

El 28 de juny passat es va fer una assemblea tan de tràmit que gairebé ni tan sols es va publicitar. I que va servir per, a banda de donar compte de l’estat dels comptes i quatre coses més, fer efectiu el relleu en la secretaria general i reordenant els càrrecs i les responsabilitats en el sí de la junta almenys fins a la celebració de l’assemblea del setembre.

Comentaris

Trending