Formalitzen el lideratge de Daniel Pérez al capdavant del SEP

El BOPA publica la renovació dels òrgans de govern de l'organització sindical i la inscripció en el Registre del nou comitè executiu

Cartell del Sindicat d'Ensenyament Públic.
Cartell del Sindicat d'Ensenyament Públic. ARXIU

Daniel Pérez continuarà al capdavant del Sindicat d'Ensenyament Públic (SEP) fins al setembre. El BOPA formalitza aquest dimecres la renovació dels òrgans de govern de l’organització sindical i la inscripció en el Registre del nou comitè executiu. Es tracta d'un formulisme ja que la inscripció la fa Govern de manera automàtica.

Pérez era el secretari de finances de l’organització sindical i va assumir de forma interina el càrrec de màxima representació (secretari general) el passat mes de març en substitució d'Anna Mundó que va dimitir amb el rerefons d'un edicte extern per a la provisió de places de docent. L'actual junta tenia un mandat que acabava aquest mes de juny. En la darrera assemblea que es va realitzar a l'acabament del curs escolar es va fer el passament de comptes i es va analitzar el treball de les comissions.

S'obre, doncs, la presentació de candidatures a l'assemblea del setembre per donar un nou impuls a un dels sindicats més actius del país. L'actual junta està formada per  Eva Vilana Díaz (secretària de finances), Rubén Monter Ariño (secretari d'organització), Susagna Casimiro Gaya, Elòdia Giralt Miquel  i  Sandra Ribolleda Bel (secretàries executives).

Etiquetes

Comentaris

Trending