Segon intent del Govern per trobar un cap de gabinet jurídic

Després que el primer concurs quedés desert en no presentar-se cap aspirant, es convoca un de nou obrint la possibilitat de postular-se a persones de qualsevol nacionalitat, preferentment andorrans, francesos, espanyols o portuguesos

Edifici de Govern a Prat de la Creu.
Edifici de Govern a Prat de la Creu. Altaveu

El Govern segueix buscant una persona que ocupi el càrrec de cap del gabinet jurídic. Al febrer, l’executiu va publicar un primer edicte convocat per cobrir la plaça, sense que s’hagi tingut cap candidatura vàlida. Ara, s’ha optat per ampliar el ventall de persones que s’hi poden presentar al concurs. Hi podran optar també persones amb nacionalitat francesa, espanyola o portuguesa.

A mitjans febrer, el BOPA va publicar el primer concurs, engegat un cop fallit el procés de mobilitat interna. En ells es posava en relleu que es buscava una persona la missió de la qual fos “a títol general coordinar l’equip de juristes i del personal administratiu del gabinet jurídic i assessorar, representar i defensar els interessos de l’administració general davant els tribunals andorrans”. La persona escollida també “tindrà la responsabilitat de dur a terme la coordinació de les diferents assessories dels departaments del Govern, per tal d’unificar els criteris jurídics d’actuació”.

Edifici de Govern a Prat de la Creu.

Relacionat

El Govern busca un nou cap pel gabinet jurídic

El passat dimecres va finalitzar el termini per a la presentació de candidatures. No es va rebre cap. Ràpidament, s’ha impulsat un altre concurs, en aquest cas, amb un canvi que es confia permeti, aquest cop sí, trobar aspirants al càrrec.

En l’edicte del febrer, s’havia indicat que la persona havia de tenir nacionalitat andorrana, tot i que també s’obria la porta a espanyols, francesos o portuguesos, sempre que tinguessin “la condició de treballador públic indefinit” i estiguessin exercint “una activitat al si del sector públic andorrà”.

Amb el nou edicte, això es canvia. Així, el primer dels requisits passa a ser tenir “nacionalitat preferentment andorrana, espanyola, francesa o portuguesa indistintament”, sense que això exclogui altres opcions si es compleixen altres criteris marcats com la titulació o l’experiència mínima de cinc anys en el món judicial.

Es confia que, amb aquesta modificació, s’ampliïn les possibilitats que més candidats es presentin per ocupar la plaça. En tot cas, el 24 de març, data límit per a postular-se, se sabrà si és així, i, per tant, si es pot passar a una segona fase del procés per contractar el nou cap del gabinet jurídic del Govern.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending