El Govern busca un nou cap pel gabinet jurídic

Funció Púbica ha encetat el procés de selecció després que el concurs de promoció interna hagi quedat desert per a un càrrec amb una remuneració anual de 51.000 euros bruts

Edifici de Govern a Prat de la Creu.
Edifici de Govern a Prat de la Creu. Altaveu

El Govern ha iniciat el procés extern per a la contractació d’un nou cap del gabinet jurídic. Les seves tasques suposaran la coordinació de tot l’equip de juristes de l’executiu així com dels diferents assessors. El càrrec tindrà una remuneració anual d’uns 51.000 euros i el període de presentació d’aspirants romandrà obert fins al proper 3 de març.

El BOPA ha publicat el tret de sortida del procés de selecció extern, que es fa després que hagi quedat desert un primer concurs de mobilitat intern. Segons s’explica, “la missió del lloc de treball és a títol general coordinar l’equip de juristes i del personal administratiu del gabinet jurídic i assessorar, representar i defensar els interessos de l’administració general davant els tribunals andorrans”. La persona escollida també “tindrà la responsabilitat de dur a terme la coordinació de les diferents assessories dels departaments del Govern, per tal d’unificar els criteris jurídics d’actuació”.

La remuneració anual ascendirà a 51.048,79 euros bruts, distribuïts en tretze pagues. Per aspirar al càrrec, caldrà tenir la nacionalitat andorrana, tot i que també s’acceptaran candidats espanyols, francesos o portuguesos si tenen la condició de treballadors públics indefinits i exerceixen una activitat al sector públic. També hauran d’acreditar una experiència mínima de cinc anys com a juristes.

Les persones que vulguin optar a ocupar aquest càrrec disposen de temps fins al 3 de març per formalitzar la seva candidatura. A partir de llavors, amb aquelles que s’hagin presentat, es començarà el procés de selecció.

Comentaris (1)

Trending