El PS s’interessa pel procés de digitalització de l’administració

Vela pregunta per la implementació a Govern del gestor documental OpenText

Susanna Vela al seu escó parlamentari.
Susanna Vela al seu escó parlamentari. ARXIU

El grup parlamentari socialdemòcrata va fent el seguiment dels treballs que es van duent a terme a l’administració en vista a la seva digitalització. La formació va avaluant cada pas que es dóna per comprovar si s’ajusta al que seria una mena de full de ruta. El darrer pas en aquest control seria la pregunta en relació amb la implementació a Govern d’un gestor documental.  

La consellera general socialdemòcrata Susanna Vela ha entrat avui a Sindicatura una bateria de preguntes sobre la implantació de l’OpenText. Vela ha formulat un total de set preguntes sobre aquesta eina com són el nombre de procediments parametritzats fins a data d’avui, el volum d’expedients gestionats, el cost anual del manteniment d’OpenText, o la planificació  de la seva implementació en aquells departaments i ministeris que encara no el tenen, entre d’altres.

L’objectiu d’aquestes preguntes escrites és reprendre les qüestions que es van fer al març de l’any 2020 sobre l’administració electrònica del Govern, on es demanava els projectes de transformació digital que l’executiu desenvolupant i la seva implementació per àrees, departaments i ministeris. En aquest sentit, el govern va respondre que el gestor documental corporatiu que es faria servir seria amb l’eina OpenText per poder centralitzar tots els expedients de l’administració central. 

Comentaris

Trending