Marín finalitza la ronda de reunions amb els cònsols

La voluntat de la ministra i dels representants de les parròquies és de seguir reforçant la relació i la cooperació institucional

Comentaris

La ministra, Trini Marín, amb els cònsols d'Escaldes-Engordany
La ministra, Trini Marín, amb els cònsols d'Escaldes-Engordany

La ministra d’Administracions Públiques i Participació Ciutadana, Trini Marín, ha finalitzat la ronda de reunions amb els cònsols del país. La finalitat d’aquestes trobades era la de copsar de primera la realitat de cadascuna de les parròquies, desplaçant-se ‘in situ’ als comuns per mantenir els encontres.

Les dues primeres reunions es van celebrar a Encamp i Canillo el passat divendres 24 de setembre. Posteriorment, Marín es va desplaçar fins a Ordino el dia 27 i a Sant Julià de Lòria el 30. El 6 d’octubre, la ministra es va trobar amb les cònsols de la Massana i, finalment, va tancar la ronda de visites al comú d’Escaldes-Engordany el divendres, 8 d’octubre.

La conclusió d’aquest seguit de reunions que Marín ha dut a terme és la de mantenir la voluntat de reforçar encara més la relació i cooperació institucional entre el Govern i les corporacions parroquials.

Etiquetes

Comentaris

Trending