Govern adjudica per 447.700 euros el desplegament d'una nova plataforma de programació

Permetrà desenvolupar diversos serveis i aplicacions, així com també la formació al personal del departament de Sistemes d’Informàtica que s’encarregaran de la seva implementació

El Govern ha obtingut la llicència del producte Outsystems.
El Govern ha obtingut la llicència del producte Outsystems. Altaveu

El Consell de Ministres ha aprovat, a proposta de la ministra de funció Pública i Simplificació de l’Administració, Judith Pallarés, l’adjudicació del concurs internacional per obtenir la llicència del producte Outsystems. L’empresa guanyadora ha estat Altia Consultores per un import de 447.700 euros.

L’adjudicació inclou la llicència per poder accedir a aquesta plataforma de programació, que permetrà desenvolupar diversos serveis i aplicacions, així com també la formació al personal del departament de Sistemes d’Informàtica que s’encarregaran de la seva implementació.

Així, entre d’altres, la plataforma permetrà desenvolupar aplicacions com ara el sistema de denúncia telemàtica i el registre de la història social dels usuaris, l’accés a la borsa de treball o el registre de titulacions oficials. Tal com ha destacat el ministre portaveu, Eric Jover, aquesta adjudicació s’emmarca en la voluntat de l’Executiu d’apostar per la digitalització, l’automatització i l’optimització dels seus recursos. La previsió és que pugui ser una realitat i els ciutadans puguin començar-se’n a beneficiar a partir del 2021.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending