El Consell General fitxa l’exdirectora de la Fundació Julià Reig com a assessora cultural

Maria Martí percebrà 3.900 euros mensuals bruts per desenvolupar una tasca fins ara inèdita en el poder legislatiu

Una imatge d'arxiu de Maria Martí.
Una imatge d'arxiu de Maria Martí. ARXIU

La qui durant prop d’un quart de segle ha dirigit la Fundació Julià Reig, Maria Martí, exercirà ara com a assessora cultural del Consell General. Carles Ensenyat l’ha fitxada per desenvolupar una tasca fins ara inèdita al poder legislatiu, en el marc d’una legislatura en què des de Sindicatura es pretén dinamitzar molt més la institució i, alhora, fer-la més propera al ciutadà. Martí percebrà la no gens menyspreable xifra de 3.900 euros mensuals bruts.

Maria Martí és un dels dos càrrecs de relació especial que ha contractat les darreres setmanes el Consell General i que seguint la normativa vigent ha fet públic en el darrer butlletí oficial. L’altra incorporació que ha fet la seu parlamentària és la del comunicador Òscar Martín, que havia estat durant diverses legislatures vinculat al grup parlamentari liberal i després a l’independent, i que coordinarà tant el gabinet dels síndics com dirigirà la comunicació del poder legislatiu. En el cas de Martín la retribució establerta és de 3.240,48 euros mensuals bruts.

Martí haurà de coordinar des del punt de vista tècnic les activitats culturals que pretengui promoure el Consell General. Llicenciada en geografia, la seva carrera professional, més enllà d’algunes incursions a ‘Diari d’Andorra’ i Enciclopèdia Catalana, ha estat molt estretament vinculada a l’Òscar Ribas postgovernamental. Des del 1999 va dirigir la Fundació Julià Reig, essent una estreta col·laboradora de l’excap de Govern lauredià i encapçalant nombrosos projectes de l’esmentada entitat -com el Museu del Tabac-, de la qual es va jubilar el darrer gener.

Comentaris (20)

Trending