La CASS designa l’advocada Judith Silvestre com a defensora de l’afiliat

La jove jurista agafa el relleu de la també lletrada Carme Moles, que ha estat l’encarregada de posar en marxa la institució

Judith Silvestre iniciarà l'activitat com a defensora de l'afiliat el 15 de juny.
Judith Silvestre iniciarà l'activitat com a defensora de l'afiliat el 15 de juny. ARXIU

La Caixa Andorrana de la Seguretat Social (CASS) ha designat l’advocada Judith Silvestre Hernández com a nova defensora de l’afiliat. El consell d’administració de la parapública l’ha triada aquest dimarts després d’analitzar les sis candidatures que havien accedit a la fase final del procés de selecció, que més enllà dels mèrits acadèmics i professionals també té en compte temes econòmics, ja que cada candidat havia de fer la seva proposta econòmica.

Silvestre agafarà el relleu, a partir del 15 de juny, de la també lletrada Carme Moles, que va ser la primera en posar en marxa aquesta figura a la institució parapública i ha ocupat tres anys el càrrec. El defensor de l’afiliat de la CASS és un càrrec pensat perquè es renovi anualment, tot i que una mateixa persona, si es renovada, pot exercir el càrrec un màxim de sis anys consecutius.

En anunciar la designació, la CASS ha agraït la implicació dels sis candidats que han arribat al final del procés i també la qualitat de les propostes presentades. Segons les fonts consultades, tres advocats i tres mediadors-coach han arribat al final. El primer que va fer la parapública va ser obrir el sobre de la proposta econòmica i a partir d’aquí es van fer entrevistes personals i es va avaluar la motivació de cada aspirant en relació amb ocupar el càrrec.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending