Carme Moles rellevarà Antoni Fiñana com a assessora jurídica de Govern a la CTU

L’actual jurista de la comissió urbanística té tots els números per ser designat membre del Consell Superior de la Justícia

Carme Moles en una entrevista a RNA.
Carme Moles en una entrevista a RNA. ANDORRA DIFUSIÓ

Canvi de jurista a la comissió tècnica d’urbanisme (CTU). Si no hi ha canvis de darrera hora, el Govern té previst nomenar l’advocada Carme Moles com a assessora jurídica de l’organisme de control urbanístic que formen de manera conjunt l’administració central i els set comuns. Rellevarà Antoni Fiñana, que ha estat el jurista de la comissió els darrers anys.

Amb aquest canvi, aparentment, es deixa via lliure a la designació aparent de Fiñana com a membre del Consell Superior de la Justícia (CSJ). Això voldrà dir que qui va ser al seu dia també president de la Batllia es retira de l’activitat jurídica. En principi, Fiñana seria el representant elegit pel Govern i aspirant, per tant, a la vicepresidència de la cúpula judicial.

Moles, que ha assessorat el Govern en diversos processos jurídics, ha estat entre altres coses membre del Col·legi d’Advocats i també va ser defensora de l’afiliat de la Caixa Andorrana de la Seguretat Social (CASS). Va ser la segona persona en ostentar aquest càrrec després que l’estrenés l’exministre de Sanitat Josep Maria Goicoechea.

Comentaris (3)

Trending