Resolta l’avaria a la centraleta telefònica als ministeris d’Afers Socials i Salut

La pana, que també ha afectat el sistema informàtic, ha estat detectada a les deu del matí i el servei s'ha restablert poc abans de les set de la tarda

Planta baixa de l'edifici Clara Rabassa.
Planta baixa de l'edifici Clara Rabassa. ARXIU

Govern ha informat poc abans de les set d’aquesta tarda que s’ha resolt la incidència tècnica que des de les deu del matí havia afectat la centraleta telefònica dels ministeris d’Afers Socials i Salut. Per tant, a hores d’ara ja s’ha restablert de les línies fixes.

El problema s’ha detectat aquest matí, pels volts de les deu del matí quan han deixat de funcionar els telèfons fixos tant del ministeri d’Afers Socials com del de Salut. La incidència també ha afectat les connexions informàtiques com ara el sistema de missatgeria interna Lotus que permet la comunicació entre els funcionaris i la recepció de missatges i informacions de Govern.

No ha estat cap a tres quarts de set de la tarda que l’avaria s’ha solucionat i el servei de telefonia fixa d’ambdós ministeris ha quedat restablert. Així ho ha informat Govern a través de les xarxes socials.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending