Vuit altes deixen els casos actius de coronavirus en la xifra més baixa des de l’esclat de la crisi

El nombre de curats ja ascendeix a 789, del total de 853 persones que han estat diagnosticades amb la malaltia, que es manté sense increment des del passat divendres

Representació de varis coronavirus.
Representació de varis coronavirus.

Ja només queden a Andorra tretze persones malaltes amb coronavirus. Vuit altes mèdiques donades les darreres hores han fet baixar el nombre de casos actius a la xifra més reduïda des de pràcticament l’esclat de la crisi sanitària. Aquesta bona dada coincideix amb una altra jornada sense que s’hagi detectat cap nou positiu, al mateix temps que a l’hospital segueixen ingressades vuit persones.

L’evolució de l’epidèmia continua sent força positiva. En primer lloc, perquè el nombre de casos segueix sense pujar. Al llarg del cap de setmana no s’ha detectat cap nou pacient, fet que manté el nombre total de positius registrats al país en 853. D’aquests, 51 han perdut la vida. La bona notícia és que ja fa un mes de les darreres defuncions.

casos coronavirus 15 juny

En segon lloc, una dada molt positiva és el nombre d’altes mèdiques que s’han pogut donar en les darreres hores gràcies al fet que els pacients han superat una segona PCR o TMA amb resultat negatiu. Vuit persones han sortit de la llista de casos actius i han passat a engreixar la de curats, que ja sumen 789. Per tant, amb la malaltia encara romanen tretze persones. És la xifra més baixa des del 16 de març.

nous casos coronavirus 15 juny

D’aquests tretze casos actius, un és un professional sanitari i vuit es troben ingressats a l’àrea especifica de pacients Covid a l’hospital de Meritxell. La gran majoria d’ells són padrins que han estat traslladats al centre sanitari des de Salita, on fa uns dies es va detectar un brot de la malaltia.

casos actius cornavirus 15 juny

Etiquetes

Comentaris

Trending