‘Viva la vida’ (i la pluja)

Les fonts del passeig de la Rotonda posen en marxa la nova coreografia basada en l’icònic tema de Coldplay que substitueix el ‘Canon’ de Pachelbel

Les fonts del passeig de la Rotonda, a Andorra la Vella, han estrenat aquest vespre la nova coreografia lumínica i musical. Després d’un estiu d’allò més exitós, l’espectacle es renova per continuar atraient el públic. El nou muntatge té com a fil conductor el ‘Viva la vida’ de Coldplay, un tema ja icònic de la banda britànica que genera força, intensitat i bon rotllo. Vaja, un rotllo molt diferent al ‘Canon’ de Pachelbel, que substitueix.

L’estrena ha estat passada per aigua -la pluja ha fet acte de presència durant diverses fases d’aquesta jornada de divendres- però no per això el ‘Viva la vida’ ha deixat de ressonar entre la Rotonda i el pont de París. Coldplay aporta una dosi molt important de modernitat, de música contemporània, després d’un estiu de Pachelbel i d’‘El llac dels Cignes’. Ja era clar que a poc a poc s’anirien presentant noves coreografies. De fet, la maquinària instal·lada al passeig permet fer milers de muntatges lumínics i hidrogràfics. Els moviments de l’aigua i de la llum s’acobla a la música que es tria.

Per Nadal, almenys, segur que hi haurà novetats. Per ara, el nou passi es limita als caps de setmana i els dies festius. Hi ha una sola sessió, concentrada a 2/4 de 9 del vespre. La temporada estiuenca ha passat i l’afluència turística ha davallat. Caldrà veure què passarà a l’hivern, quan el Principat torni a omplir-se de turistes. Les fonts, però, són per ara un pol d’atraccions. Els establiments de restauració al tomb de la Rotonda prou que ho saben.

Comentaris (1)

Trending