Una obra menor que està a l'altura

Un cartell als treballs de la desviació de Sant Julià de Lòria provoca tot tipus de comentarisLa construcció és competència del Govern

Un cartell d'obres menors en els treballs de la desviació de Sant Julià de Lòria de la CG1 en el tram entre el carrer Isidre Valls i la cruïlla de Fontaneda ha provocat comentaris després que un internauta publiqués una foto a les xarxes socials. La primera reflexió que es pot fer és el fet que una obra d'aquest tamany pugui ser considerada menor. El tema ha generat força debat fins que se n'ha pogut treure l'entrellat.

El cartell havia passat desapercebut fins que un usuari va penjar una foto a les xarxes socials.A partir d'aquí van sorgir tota mena de comentaris fins i tot entre els padrins que són habituals seguidors de les obres, i pel que es veu, també de Twitter. Aquesta la segueixen des de l'ombra de la vorera de l'altre costat, a prop dels bars per poder fer el cafetonet però algun ha travessat l'avinguda Francesc Cairat per veure'l. "Això és que l'han agafat d'una altra obra i l'han posat aquí per fer una gracieta", apunta. Un altre que no s'ha mogut de l'ombra va més enllà i assegura que "deu ser el cartell que hi havia en aquella casa i que el propietari no ha tret".

La veu de l'experiència es complementa amb les de les xarxes socials on la pregunta és: "Si una carretera és una obra menor, que és una obra major?". La resposta és, entre altres, "la formació dels continents". L'amo d'un dels bars opina que "no pot ser que hi hagi un cartell del comú si és una obra de Govern". Per tant, la resposta només pot estar al comú lauredià. 

És un matí de cues per un tall al túnel de la Tàpia que també genera un debat entre els seguidors de l'obra, la majoria en un to irònic. "Deu ser un dels túnels més ben mantinguts del món", afirmen tot i que no hi falten teories de la conspiració. "Segur que estan buscant traces dels projectils que van malmetre el radar", assegura un home, just al costat del despatx local de policia i del servei de circulació. Lloc ideal per a un escenari de novel·la negra. Al comú, però, no estan per intrigues i resolen el suposat misteri en un no res: "aquest rètol d'obra menor és per la col·locació de la grua, el permís el va sol·licitar l'empresa constructora de la desviació". En definitiva, una obra menor d'altura.

Comentaris (2)

Trending