Una discussió familiar que s’escapa de les mans

La policia ha detingut un pare i un fill per esbatussar-se mútuament en el curs d’una baralla al seu domiciliLa policia ha detingut un pare i un fill per esbatussar-se mútuament en el curs d’una baralla al seu domicili

La relació entre pares i fills sovint passen moments complicats. De tensió, fins i tot. El que va succeir la setmana passada a Encamp, però, ja va anar més enllà. Una baralla familiar va acabar amb la intervenció de la policia i la detenció tant del progenitor com de fill, que s’havien esbatussat mútuament. A més, al fill li van trobar haixix.

Els fets van tenir lloc al migdia del passat dijous, quan el cos d’ordre va rebre l’avís que a un domicili d’Encamp s’estaria produint una important desavinença familiar. El fill, de 30 anys, s’havia discutit de forma forta amb la seva dona. De fet, de les paraules dures es va passar a l’agressió física, ja que la va agafar pels cabells, la va sacsejar i la va empentar.

El seu pare va decidir llavors intervenir. Es va interposar entre els dos, fet que, però, no va calmar, ni de lluny, el fill. Al contrari, s’hi van enganxar tots dos en un forcejament fruit del qual el jove va patir unes erosions al coll.

Quan la patrulla enviada va arribar al lloc dels fets es va trobar tot el panorama i va procedir a la detenció de tots dos. Se’ls imputen la comissió d’un presumpte delicte contra la integritat física en l’àmbit domèstic. A banda, al fill li van trobar 6,6 d’haixix.

De fet, i segons ha pogut saber Altaveu el fill fa temps que té seriosos problemes amb la droga, i concretament amb el haixix.. El detonant de la discusió amb la parella hauria estat, justament, que la noia li hauria trobat aquesta substància i li hauria recriminat que no accepti tractar-se a la unitat de conductes addictives, fet que hauria encoleritzat el jove.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending