Triangle amorós a cops de puny

La policia deté un resident de 48 anys que va pegar l’actual parella de la seva exdona en presència d’aquesta al carrer de la Unió

Dos es companyia, tres són multitud, fa la dita. I si no és així, que els ho diguin al triangle amorós que aquest dijous a la nit va protagonitzar una trifulga al carrer de la Unió, al voltant d’un local d’oci nocturn des del qual es va haver d’avisar d’una baralla que va acabar a cops de puny. Els protagonistes eren un dona i dos homes. L’actual parella de la dona i l’anterior.

Vaja, que pel que sembla, l’ex no ha dirigit prou bé la partida de la dona i es va acabar encarant a l’actual parella d’aquesta. I va ser el que va rebre. L’incident va passar poc abans de les 11 de la nit. I després de la batussa dialèctica i de la qual no n’han transcendit detalls, l’exparella va començar a colpejar al rostre l’actual parella de la dona, que estupefacta i dolguda veia el lamentable espectacle.

Segons les fonts consultades, les lesions no van ser molt importants però sí molt cridaneres, ja que sent a la zona on van ser els cops de puny, les ferides van ser molt sagnants. Com a mínim una patrulla de la policia es va haver d’atansar a corre-cuita fins al lloc dels fets, enmig de la via pública. I l’agressor, un resident de 48 anys, va acabar detingut acusat d’un delicte contra la integritat.

Comentaris (4)

Trending