Tres cremades volgudes i un moneder ‘perdut’

Estupefacció d’agents de policia en comprovar com una noia que els havia requerit per la sostracció d’una bossa de mà els va assegurar que havia acceptat tres ‘tocs’ de cigarreta encesa en una mena de repte

Comentaris

Mig estupefactes encara estan. Però segurs que no hi havia res a fer perquè tot era voluntari. Un repte. Un ‘challenge’, un ‘chapter’. El que sigui que es vulgui dir. Però els agents de policia que la nit de dissabte a diumenge van ser requerits per un grup de joves perquè a una de les integrants li haurien sostret un moneder de la bossa de mà encara estan una mica contrariats després de comprovar com la noia en qüestió havia sofert tres cremades amb cigarreta… volgudament.

La noia es va dirigir als funcionaris per explicar-los que li havien pres el moneder. Res de força ni menys encara de violència. Els policies van advertir quelcom que no era normal i es van interessar per les cremades que presentava la noia. Res. Una mena de ‘joc’. En grup. Amb els amics. Per saber si aguantava o no aguantava. I va aguantar. Més que la cartera, que el moneder. Que almenys llavors no va aparèixer.

I veient el tipus de juguesques del grup, els agents, tot i que van fer quatre consultes i dues indagacions, van donar gairebé per fer que potser més que una sostracció havia estat una pèrdua. Encara que mai no se sap. Els fets van passar pel nucli antic d'Andorra la Vella. Un nit de molta gent al carrer. Just pel carrer de les Canals. A prop de la plaça on primer Oques Grasses i després Ptazeta van fer el ple. I de quina manera.Ara bé, els agents encara tenen al cap allò de les cremades i les cigarretes. Jocs de post-pandèmia.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending