Un ‘thriller púnic’ per començar

L’escriptor andorrà Alan Ward s’estrena en novel·la amb ‘La vall dels andosins’, una ficció històrica que transport els lectors més de dos mil anys enrere, i que a l’aixopluc de l’editorial Medusa, arriba a les llibreries a partir de dilluns que ve

Una ficció històrica a ritme de thriller. Una reculada al Pirineu de fa dos mil anys, als anys previs a la Segona Guerra Púnica que va enfrontar cartaginesos i romans. Són alguns dels trets de la primera novel·la de l’escriptor andorrà Alan Ward. S’estrena amb ‘La vall dels andosins’, dos centenars de pàgines editats per Medusa que a partir de dilluns que ve, 4 de setembre, estarà a les llibreries. La de Ward és una de les tres novetats editorials tardorenques de Medusa.

Juntament amb ‘La val dels andosins’, ‘Pàl·lid Plató’, d’Enric Virgili, i el clàssic ‘El desierto’, de l’uruguaià Horacio Quiroga són les altres novetats que Medusa presenta en les properes setmanes. La primera presentació de ‘La vall dels andosins’ tindrà lloc el dissabte dia 2 a partir de les 6 de la tarda a la Fira del llibre del Pirineu, que es realitzara a la Plaça de les Homilies d’Organyà, amb la presència de l’autor, Alan Ward. A més, durant la Setmana del Llibre en Català, el dissabte 16 de setembre, Ward presentarà La vall dels andosins en una de les activitats dedicades aquell dia a les novetats literàries andorranes.

la vall dels andosins2

Ambientada a les valls andorranes, la història de ‘La vall dels andosins’ història segueix Hannó, un jove membre d’una rica família de mercaders cartaginesos. En el transcurs de la seva exploració comercial, Hannó establirà relació amb els andosins, els habitants originaris de la Vall, i amb un grup de romans que busquen fonts d’or i altres minerals. La narrativa es desplega amb ritme de thriller, oferint una ficció històrica amb tocs fantàstics.

‘La vall dels andosins’ ens transporta més de dos mil anys enrere, en el moment de tensions polítiques i culturals previ a la Segona Guerra Púnica, que decidirà l’hegemonia mediterrània entre Roma i Cartago. Una època força desconeguda i un moment de creixent tensió entre cultures, tradicions, creences i interessos polítics.

Etiquetes

Comentaris

Trending