El Tesla ‘que es passava’ de minusvàlua

Forta expectació a la plaça Guillemó d’Andorra la Vella mentre diversos agents de circulació comunals duien a terme l’operativa corresponent per retirar un vehicle d’alta gamma que feia més d’un dia que ocupava la plaça reservada per a persones amb mobilitat limitada

Ha estat l’atracció de la tarda del dimecres. Una mena d’espectacle turístic més. A manca d’altres propostes i donat el bon temps tot i les advertències de suposat temporal per aquesta tarda, cerveseta en una de les terrasses de la plaça Guillemó -sí, la de les Arcades d’Andorra la Vella- i a veure com les engiponaven els agents del servei de circulació comunal per enganxar el Tesla blanc que hi havia a la zona per poder-lo retirar. Això sí, sense fer-li ni la més mínima ratllada. Ni un bri de rascadeta.

La situació s’ha donat poc després de 2/4 de 9 del vespre. La situació no tindria res d’estrany si no fos per la gentada que s’aplegava a la plaça en aquella hora i perquè un vehicle com el retirat és d’allò més cridaner. Pel luxe que desprèn, és clar. Un Tesla és un Tesla, que dirien alguns. Però aquest -el seu propietari per ser exactes- ha abusat del temps d’estada en la plaça d’estacionament reservat per a persones amb mobilitat reduïda.

Quedi tot clar, en el tauler davanter del vehicle espanyol, i tal i com pertoca, s’hi reflectia el document que mostraria que el seu titular -o algun dels seus ocupants almenys- tindria la mobilitat limitada. Algunes fonts han mostrat els seus dubtes sobre la validesa d’un document mig omplert a mà i que, suposadament expedit per l’Ajuntament d’Alfafar, acreditaria la situació del seu titular fins al 2023. De fet, fins i tot apareix en el document, manuscrit, el nom de l’alcalde de la població valenciana de poc més de 20.000 habitants.

Sia legal o no el document, sigui el cotxe de l’alcalde o d’algun altre veí d’Alfafar, el que està clar, i així ho recordaven alguns dels veïns de la zona, és que el vehicle feia un dia i més hi tot que estava estacionat en el mateix lloc. I, és clar, la finalitat d’aquestes places d’aparcament reservat no és convertir-se en estacionament permanent per ningú. Ni per molt alcalde que eventualment fos ni per molt que tingui la mobilitat reduïda.

Comentaris (12)

Trending