El Tesla ‘que es passava’ de minusvàlua

Forta expectació a la plaça Guillemó d’Andorra la Vella mentre diversos agents de circulació comunals duien a terme l’operativa corresponent per retirar un vehicle d’alta gamma que feia més d’un dia que ocupava la plaça reservada per a persones amb mobilitat limitada

Ha estat l’atracció de la tarda del dimecres. Una mena d’espectacle turístic més. A manca d’altres propostes i donat el bon temps tot i les advertències de suposat temporal per aquesta tarda, cerveseta en una de les terrasses de la plaça Guillemó -sí, la de les Arcades d’Andorra la Vella- i a veure com les engiponaven els agents del servei de circulació comunal per enganxar el Tesla blanc que hi havia a la zona per poder-lo retirar. Això sí, sense fer-li ni la més mínima ratllada. Ni un bri de rascadeta.

La situació s’ha donat poc després de 2/4 de 9 del vespre. La situació no tindria res d’estrany si no fos per la gentada que s’aplegava a la plaça en aquella hora i perquè un vehicle com el retirat és d’allò més cridaner. Pel luxe que desprèn, és clar. Un Tesla és un Tesla, que dirien alguns. Però aquest -el seu propietari per ser exactes- ha abusat del temps d’estada en la plaça d’estacionament reservat per a persones amb mobilitat reduïda.

Quedi tot clar, en el tauler davanter del vehicle espanyol, i tal i com pertoca, s’hi reflectia el document que mostraria que el seu titular -o algun dels seus ocupants almenys- tindria la mobilitat limitada. Algunes fonts han mostrat els seus dubtes sobre la validesa d’un document mig omplert a mà i que, suposadament expedit per l’Ajuntament d’Alfafar, acreditaria la situació del seu titular fins al 2023. De fet, fins i tot apareix en el document, manuscrit, el nom de l’alcalde de la població valenciana de poc més de 20.000 habitants.

Sia legal o no el document, sigui el cotxe de l’alcalde o d’algun altre veí d’Alfafar, el que està clar, i així ho recordaven alguns dels veïns de la zona, és que el vehicle feia un dia i més hi tot que estava estacionat en el mateix lloc. I, és clar, la finalitat d’aquestes places d’aparcament reservat no és convertir-se en estacionament permanent per ningú. Ni per molt alcalde que eventualment fos ni per molt que tingui la mobilitat reduïda.

Comentaris (12)

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.