Un tauró de 12 metres, rei de l’aquapark

Els infants d’Andorra la Vella han tornat a les activitats aquàtiques a l’Estadi Comunal, on acudeixen amb els grups de lleure o amb els seus pares

Els nens i les nenes d’Andorra la Vella tornen a estar a remulla. Avui ha obert les seves portes l’aquapark situat a l’Estadi Comunal per tercer any consecutiu i amb diverses novetats que, solament després d’uns minuts, els infants ja han qualificat d’èxit absolut. Aquest primer dia ja han acudit diversos grups d’esports i lleure del comú, però també s’han pogut veure alguns pares acudint amb els fills per poder estrenar les noves atraccions i espais.

Concretament, el nou tobogan de 12 metres d’alçada ha sigut el preferit per aquells que ja l’han pogut provar. “M’ha encantat perquè et tires amb molta força i salpica molta aigua”, com a motiu principal del triomf del ‘megalodon’, com li anomenen els més petits. L’estructura és espectacular i els nens fan cua per tirar-se, sense por i amb moltes ganes d’acabar xopats en la petita piscina del final. “Després de tres anys, hem pogut anar millorant el producte”, ha afirmat el conseller d’Esports i Joventut, Alain Cabanes.

En la zona per als més petits, també s’han pogut veure algunes novetats adaptades a les seves edats. Una piscina amb vaixells teledirigits o volei aquàtic, a més dels tradicionals tobogans o una zona per a fer bombolles amb sabó. A més, Cabanes ha explicat que també s’ha habilitat una piscina a la zona exterior dels Serradells, a la gespa “perquè els més petits puguin gaudir una mica de l’aigua”. En total, a cada espai hi ha unes sis o set activitats, sempre vigilats per monitors, que acaben igual o més mullats que els nens.


Infants a l'Aquaparc d'Andorra la Vella.

Relacionat

L’aquapark d’Andorra la Vella estarà llest el 6 de juliol

De dimarts a dissabte, els infants poden acudir a l’aquapark de 10 a 14 h i de 15 a 19 h i, a més, ho podran fer fins al 21 d’agost. En total, 15 dies més d’obertura que l’any anterior. Cabanes ha explicat que, l’edició del 2020 van acudir, aproximadament, 4.000 nens a visitar les instal·lacions, “amb les millores que tenim, esperem que aquesta xifra augmenti, almenys, en 1.500 més”. El preu simbòlic d’entrada és de tres euros i que únicament paguen els nens, i no els pares que els acompanyen. “Altres anys no ho teníem regulat i molts familiars que venien senzillament per visitar, pagaven, aquest any els que venen amb menors d’11 anys no han d’abonar res”.

L’aforament i les mesures sanitàries són claus en un moment en què el coronavirus continua altament present. “Els nens no porten mascareta, però tots els monitors l’han de portar”, ha indicat Cabanes. D’altra banda, la majoria d’infants acudeixen en grups, però aquells que ho fan amb els seus pares, han de reservar amb antelació a través de la web i veure quines hores són en les que poden acudir.


 

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending