L’aquapark d’Andorra la Vella estarà llest el 6 de juliol

El comú ha adjudicat l’explotació de l’atracció a l’empresa Gatzara Espectacles, per un import d’aproximadament 60.000 euros

Comentaris

Infants a l'Aquaparc d'Andorra la Vella.
Infants a l'Aquaparc d'Andorra la Vella. Comú d'Andorra la Vella/ Tony Lara

El comú d’Andorra la Vella ha fet pública l’adjudicació del subministrament, muntatge, desmuntatge i explotació del servei d’aquapark per a l’estiu 2021. Concretament, l’adjudicatària ha sigut l’empresa Gatzara Espectacles, per un import de 63.619 euros. L’atracció començarà a rebre gent a partir del 6 de juliol.

L’aquapark va començar la seva activitat al 2019, després que l’incendi a la piscina d’estiu dels Serradells l’inhabilités completament. Aquest servei es va convertir en la millor alternativa per a l’estiu dels més menuts. Situat a l’Estadi Comunal, s’ha creat un contracte per a la seva explotació des del 6 de juliol fins al 21 d’agost, 15 dies més que en edicions passades. En un inici, es preveia que l’import de l’adjudicació fos d’uns 50.000 euros aproximadament, com anys anteriors. Aquesta xifra s’ha vist una mica incrementada, superant per poc els 60.000 euros.

Dos infants a l'Aquapark d'Andorra la Vella l'estiu passat.

Relacionat

La capital tornarà a tenir aquapark i activitat a la zona de la piscina exterior dels Serradells

Aquest any s’habilitaran dos espais diferenciats amb inflables d’aigua, tallers i jocs adreçats, per una banda, a joves i adolescents i, per l’altra, a infants. Com a novetat, per al públic més gran s’oferirà un tobogan d’aigua de 12 metres d’alçada. L’horari serà de dimarts a dissabte de 10 a 14 hores i de 15 a 19 hores. Per a la festa major també estarà en funcionament el diumenge, 8 d’agost.

L’entrada tindrà un cost de tres euros, a excepció dels dies de Festa major, quan el tiquet costarà un euro. Novament s’han establert dos torns d’un màxim de dues hores per als usuaris del matí, i dos torns més a la tarda. S’habilitarà, de fet, un sistema de reserves prèvies per garantir espai i limitar aforaments i les instal·lacions es desinfectaran entre cadascun dels torns.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending