La capital tornarà a tenir aquapark i activitat a la zona de la piscina exterior dels Serradells

La instal·lació no obrirà per tercer estiu consecutiu però es treballa en propostes lúdiques centrades en els infants

Dos infants a l'Aquapark d'Andorra la Vella l'estiu passat.
Dos infants a l'Aquapark d'Andorra la Vella l'estiu passat. Tony Lara / Comú d'Andorra la Vella

El comú d’Andorra la Vella tornarà a apostar per muntar l’aquapark a l’estadi Joan Samarra durant els mesos d’estiu. La proposta, dirigida específicament pels infants de la parròquia, vol substituir un any més el fet que la piscina d’estiu dels Serradells no es podrà emprar vist que les obres de reconstrucció de la interior ja es troben en marxa. Tot i així, enguany sí que es preveu que a la zona es pugui fer de forma limitada alguna activitat, també per a nens.

L’incendi que el novembre del 2018 va cremar bona part de la piscina dels Serradells no només va afectar la instal·lació interior. De retruc, ha fet impossible que els darrers estius s’hagi pogut fer servir l’exterior. Ja el 2019, el comú va impulsar un aquapark al Comunal per donar una alternativa d’oci. La iniciativa va funcionar i es va repetir el 2020. I, aquest estiu, també es farà.

Des de la corporació ja es treballa per poder impulsar en poques setmanes el procés de contractació de l’empresa que es faci càrrec de la instal·lació. L’any passat s’hi van destinar uns 50.000 euros i es preveu una xifra similar. La zona lúdica estaria oberta durant els mesos de juliol i agost.

El que ja esta clar és que, un any més, la piscina exterior dels Serradells no obrirà. La proximitat de les obres ara en marxa no es fa viable. Tot i això, sí que es treballa perquè a l’entorn de la instal·lació, probablement a les zones de gespa més allunyades de la zona on es treballa, es pugui fer alguna activitat estiuenca, “refrescant”, més centrada en infants. Els detalls s’estan ultimant i es confia poder anunciar-la en les pròximes setmanes.

Etiquetes

Comentaris

Trending