Shangti i Espargaró tenen veïns nous

La parella Puyol-Lorenzo s’estableix en un xalet dels Plans d’Escàs després d’estar allotjada durant un temps amb les seves filles, escolaritzades a Andorra, en un luxós hotel de la capital

De la Pobla de Segur a Escàs passant per la Masia i el Barça. L’ex-capità del Barça Carles Puyol i l’ex-model ara dissenyadora de moda i ‘coach’ Vanesa Lorenzo han establert la seva base d’operacions al Principat. Després d’un temps allotjats en un luxós hotel de la capital esperant l’adequació del xalet que han adquirit a la Massana, la parella i les seves dues filles menors ja s’han establert als Plans d’Escàs.

Fa unes setmanes que hi resideixen amb total normalitat. Les nenes, Manuela i Maria, estan escolaritzades en un centre educatiu de sistema britànic del país. Puyol i Lorenzo tenen altres veïns ‘famosos’. A la zona on viuen hi tenen també la residència des de l’artista Philippe Shangti al pilot de motos Aleix Espargaró. L’ex-futbolista i la dissenyadora de moda, per qüestions professionals, s’han de moure tot sovint. Però s’han integrat bé a la vida ‘andorrana’, segons que han explicat diverses fonts. 

Carles Puyol i Vanesa Lorenzo en una de les moltes fotos que comparteixen per les xarxes socials.
Carles Puyol i Vanesa Lorenzo en una de les moltes fotos que comparteixen per les xarxes socials.

Puyol ha muntat una agència de representació de futbolistes i es comporta amb total normalitat entre el veïnat, tal i com avançava el portal ara,ad. El comportament que el central del Barça havia mostrat damunt la gespa o en les aparicions públiques quan era futbolista és el mateix que manté fora els terrenys de joc i en la seva vida domèstica. Tant ell com la seva dona no s’estan de compartir a les xarxes socials, on són força actius, imatges que evidencien la seva relació amb Andorra.

Les vistes que tenen els Puyol-Lorenzo.
L’ex-futbolista es mou tot sovint pel centre d’Andorra la Vella, on acudeix a reunions o a trobades amb altres professionals de l’esport que resideixen al país (no és l’únic representant d’esportistes que està establert a Andorra) o simplement fa les gestions pertinents. Això sí, amb la màxima discreció possible i sense comportaments estridents o altisonants.

Etiquetes

Comentaris (9)

Trending