Salsa rosa amb Andorra, esquí i el coronavirus com a ingredients

La premsa del cor espanyola suca pa amb l’accident viscut per la model Mar Flores a les pistes del Principat, tot criticant tant que se saltés les restriccions antiCovid com la reacció en saber que havia de pagar 800 euros per despeses mèdiques

La premsa rosa espanyola està sucant pa aquests dies amb la model Mar Flores i el seu viatge a Andorra. El que en anys anteriors hauria estat una visita gens estranya i no hagués passat de curiositat, s’ha convertit en una possibilitat d’omplir hores de televisió i ràdio i pàgines de revistes del cor. Perquè, legalment parlant, l’actriu i també presentadora no hauria pogut venir al Principat a causa de les restriccions de mobilitat. I, a sobre, perquè va tenir un accident d’esquí on, teòricament, no hauria pogut estat. Tot plegat una salsa (rosa) que els mitjans no han desaprofitat.

Programes i publicacions especialitzades en el seguiment de la vida dels famosos no han dubtat en explicar la vivència de Flores que, pel que s’explica, també tenia interès per com va reaccionar després de patir l’accident i com va tractar els serveis mèdics que la van atendre. Especialment ‘Salvame’, a Telecinco, que va tancar l’edició del dimarts explicant l’afer i debatent sobre tot plegat, amb alguns tertulians, tot s’ha de dir, evidenciant un important desconeixement del funcionament de les restriccions aplicades per intentar frenar la pandèmia.

La model va ser una de les persones ferides en un accident de telecadira i va veure amb sorpresa com li tocava pagar les despeses mèdiques, ja que l'assegurança no les cobria en no estar autoritzada a esquiar

Tot arrenca el 20 de febrer. Flores hauria estat una de les usuàries que va resultar ferida en un accident que va tenir lloc a un dels telecadires de Grandvalira. La sorpresa dels serveis mèdics que els van anar a atendre va ser trobar l’actriu entre els ferits. Primer, pel propi fet de ser una persona famosa. Segon, perquè no és pas resident al país i, per tant, no podia estar allà. Segons va explicar un testimoni al programa “va comprar un forfet revenut”.

I, de retruc, això va suposar que l’assegurança no la cobrís. El mateix testimoni relatava que la seva reacció quan se li va dir que havia de pagar una important quantitat per l’atenció sanitària (800 euros) va ser encendre’s d’ira. L’espectacle, segons l’home, al qual se li va distorsionar la veu, hauria estat important.

A partir del relat dels fets, a Flores li va caure una pluja de crítiques per part dels tertulians, tot s’ha de dir, esperonats pel presentador, Kike Hernández. “S’ha saltat les normes de confinament, les de l’Estat d’armar.... tot. Vostès a casa i jo vaig a esquiar”, va llançar per iniciar un debat en el que la tempesta de crítiques cap a la model va ser la tònica general.

Amb només una excepció... En un moment donat una de les col·laboradores va apuntar que havia contactat amb el representant de Flores per demanar-li pels fets. Aquest hauria remarcat que “ni Madrid ni Andorra estan confinats” i, per tant, el viatge de l’actriu entre tots dos territoris no suposava incomplir cap normativa. De fet, afirmava que “l’únic error l’assumeix Grandvalira”. És a dir, el fet que la model hagués pogut obtenir el forfet per esquiar.

Comentaris (6)

Trending