Robar per poder menjar

Condemnada la caixera d’un supermercat perquè feia operacions fraudulentes en el moment de cobrar els clients i així podia arribar a final de mes

Robava, sí. Però per arribar a final de mes. De fet, haurà de fer mans i mànigues, si mai pot, per retornar el que es va embutxacar. S’estalviarà entrar a la presó, això sí, si no hi torna. La feina ja la va perdre quan va ser descoberta. Treballava de caixera en un supermercat d’Andorra la Vella i aprofitant el cobrament dels clients s’ho feia venir bé per anar sostraient diners.

L’empresa la va acomiadar cap allà al mes de juny, en el mateix moment que va presentar la denúncia. Des de llavors la policia va estar fent les indagacions pertinents i dimecres la va acabar detenint acusada de furts continuats amb abús de confiança. L’endemà va passar a disposició judicial i va ser condemnada però sense empresonament ferm.

De 57 anys, va ser arrestada a Sant Julià. Les seves circumstàncies personals, amb una parella sense feina i ella cobrant el sou mínim, van ser tingudes en compte també pels tribunals. Més de la meitat del salari, segons fonts judicials, se li anava a pagar el lloguer. La dona hauria admès davant la Batllia tot allò que se li imputava. El perjudici causat seria d’uns 9.000 euros.

Segons les fonts jurídiques consultades, la dona, en base a les operacions fraudulentes que feia a la caixa en pagar els clients, es feia mensualment un ‘sobresou’ d’uns 500 euros mensuals, que li servien, segons les fonts consultades, per comprar menjar i adquirir els fàrmacs que tenia prescrits la família. Un petit drama més. Robar per poder menjar.

Comentaris (13)

Trending