La rivalitat, de l’escó a la gespa

Components de tots els grups parlamentaris, de l’equip governamental, i també de comunicació, es van trobar durant un partit de futbol per tancar el calendari de sessions del Consell General

El Consell General ha tancat el calendari de sessions amb un partit de futbol. D’aquesta manera, la rivalitat política s’ha trobat a la gespa i, fins i tot, s’ha deixat enrere. Els equips van estar mesclats entre les diferents formacions, i van incloure grups parlamentaris, secretaris d’Estat i, també, dels equips de comunicació. També van tenir espectadors que, tot i no jugar, no es van voler perdre l’encontre, com les dues síndiques i altres càrrecs polítics.

La iniciativa va sorgir a principi de legislatura de la mà dels consellers generals socialdemòcrates Roger Padreny i Carles Sánchez. La Covid-19, però, es va interposar i encara no s’havia celebrat. Per tant, va ser un encontre més que esperat, i es va deixar notar a la gespa. Malgrat tot, la rivalitat no va ser tanta, i es va convertir en uns minuts per passar-ho bé i poder donar fi al calendari de sessions del Consell General.

Els equips van estar barrejats. D’una banda, es va reunir Ferran Costa, Sandra Codina, David Montané, Marc Magallón, Josep Fusté i l’Èlia Orts. De l’altra, els organitzadors, Roger Padreny, Carles Sánchez, Justo Ruiz, Clàudia Campos, Pere López i Silvia Calvó. Liberals, demòcrates, socialdemòcrates i Terceravia es van veure les cares a la gespa. Molts dels consellers i secretaris d’Estat estan més que posats en matèria esportiva. Alguns d’ells, com Justo Ruiz, es podria pensar que sortien al camp amb cert avantatge, tenint en compte passats professionals amb una pilota als peus. Pere López també ha estat lligat al món de l’atletisme.

Aquesta experiència es va fer notar, i va ser l’equip dels organitzadors, que incloïa Ruiz i López, qui va aconseguir la victòria. Clarament, el marcador assenyalava 4-2 al final de l’encontre. No van mancar formes diferents de controlar la pilota, estils i persones més i menys posades en el món del futbol. El resultat, però, va quedar enrere i es va aconseguir posar la cirereta a les sessions del Consell General fins al setembre.

 

Comentaris (8)

Trending