Quan la borratxera confon

La policia deté un home que es va encarar amb els agents que li recriminaven que estava picant en un domicili que no era el dels seus pares tot i que s’ho pensavaEl cos d’ordre també va haver d’arrestar un altre resident que va protagonitzar un altercat en voler accedir a casa de l’exparella, a Ordino

Beure excessivament no només pot ser dolent per la salut. També per a la deguda orientació. I si no que li ho diguin al resident de 32 anys que aquesta darrera setmana va acabar detingut després de confondre el domicili dels seus pares i plantar cara de mala manera quan els agents de policia li van recriminar que estava molestant sense sentit els ocupants d’un pis que tranquil·lament pretenien dormir. No va ser l’únic cas de borratxera i intent d’accedir allà on no tocava.

El cas més paradigmàtic és el d’un home de 32 anys que a les 3 del matí de dimarts passat, més o menys, trucava insistentment al timbre i picava fortament a la porta d’entrada d’un pis d’Andorra la Vella. Els seus ocupants van mirar i van veure que no coneixien de res l’home. Davant la insistència i veient com anava l’home, la gent de l’habitatge van decidir alertar la policia. En arribar la patrulla, els agents ja van veure que l’home no havia parat de beure.

L’insistent ‘trucador’ presentava un estat d’embriaguesa molt important i tot i reconèixer, d’aquella manera, que buscava els seus pares, i de donar per fet que estava trucant al domicili d’uns progenitors que segons ell no el volien obrir -era obvi, s’havia confós de portal-, no va tenir cap més pensada que desafiar els policies, tot injuriant-los i resistent-se quan el van voler reduir. Amb tot, va ser detingut acusat d’un delicte presumpte contra l’honor i contra la funció pública.

L’altre arrestat també per trucar de manera insistent a una porta és de divendres a mig matí. Els fets que van originar la detenció, però, havien estat de matinada. En aquest cas, un resident de 27 anys es va presentar a un domicili d’Ordino on viu la seva exparella i va començar a picar contra la porta exigint poder entrar. No va ser el cas. No obstant això, ja de dia, la policia el va anar a veure a casa seva, a Andorra la Vella, per recriminar-li la seva acció de matinada.

Quan els policies li van demanar comptes, igual d’excessiu que havia estat picant contra la porta del pic de l’exparella va ser també amb la seva actitud vers la patrulla, per la qual cosa els uniformats el van acabar arrestant pels delictes d’injúries, llibertat i resistència greu a funcionaris de policia en l’exercici de llurs funcions.

Altres detencions

En el balanç de detencions policials de la setmana també hi ha tres detencions per batusses, per baralles, i un arrestat per un delicte contra la llibertat sexual. En cap dels casos, però, els detinguts no han acabat ingressant al centre penitenciari. Entre dimarts a la nit i dimecres a la tarda es van detenir els dos integrants d’una parella resident a Encamp per un delicte de maltractament en l’àmbit domèstic. Es va arrestar un home i una dona resident de 23 i 48 anys respectivament arran d’unes agressions mútues emmarcades en una discussió de parella.

L’altra baralla que va acabar, en aquest cas, amb un detingut es va produir la mitjanit de divendres a dissabte. La policia va haver d’intervenir per una baralla entre dues persones en un carrer de la capital. Un home resident de 33 anys va acabar detingut després d’haver donat diversos cops de puny al rostre de l’altra part implicada fracturant-li el nas.

Finalment, el cas de suposat abús sexual va tenir com a conseqüència la detenció d’un turista a altes hores de la matinada de divendres. L’home, de 41 anys, va ser acusat d’un delicte contra la llibertat sexual, i després de passar a disposició judicial va recuperar la llibertat, tot i que no ha transcendit en quines condicions.

 

Comentaris

Trending