La pulla, via FC Andorra, de Gerard Piqué cap a l’Espanyol

El màxim accionista del club tricolor ha volgut recordar el descens dels blanc-i-blaus i els enfrontaments que es viuran l’any vinent a LaLiga Smartbank, a la vegada que ha assegurat que anirà a la llotja de Cornellà-El Prat, un estadi on no és gaire estimat

El cap de setmana futbolístic va deixar una notícia clau: el descens de l’Espanyol a LaLiga Smartbank. I això vol dir que l’any que ve el primer equip blanc-i-blau haurà de jugar a l’Estadi Nacional, contra l’FC Andorra. I viceversa. És a dir, els tricolors aniran a l’estadi de Cornellà-El Prat. I el seu màxim accionista, no es pot oblidar, és Gerard Piqué, que al llarg de la seva carrera com a jugador no va amagar la seva animadversió contra els periquitos. Ara, ja ha deixat clar que té la intenció d’anar a la llotja el dia que s’enfrontin tots dos conjunts.

L’ex futbolista blaugrana i principal responsable de Kosmos, l’empresa que posseeix la majoria accionarial de l’Andorra, ho ha assegurat durant la seva participació en un dels directes vinculats a la Kings League. S’estava preparant l’anunci d’un fitxatge per a un dels equips d’aquesta peculiar competició quan Gerard Romero, impulsor ‘Jijantes’, va demanar si era “un futbolista de Primera o Segona”, amb un clar missatge cap al club blanc-i-blau: “és per si hem de descartar que sigui de l’Espanyol”.

La pulla va fer reaccionar de seguida Ibai Llanos, conductor del directe, i també Gerard Piqué, que no va desaprofitar l’oportunitat. Va recordar que amb el descens, l’any vinent l’equip periquito i l’Andorra s’enfrontaran i va deixar clar que “aniré a la llotja”. I ha remarcat que com a “president [càrrec que realment ocupa Ferran Vilaseca]” té “el dret d’anar representant l’Andorra”.

Cal recordar que la relació entre Piqué i l’Espanyol, i en particular amb la part més radical de l’afició blanc-i-blava, sempre ha estat tensa. El futbolista mai ha amagat que és blaugrana des de ben petit i, per tant, tampoc el seu sentiment cap al club periquito. I, això, en molts dels partits a Cornellà-El Prat va degenerar en insults -fins i tot cap a la seva família- per part d’una part del públic. Ara, la rivalitat, segons es veu, passaria a la llotja.

Comentaris

Trending