Un “problema tècnic” que genera suspicàcia

Passatgers dels vols d’Air Nostrum que es van haver de desviar a Aguaire manifesten enuig després de comprovar com l’aparell presumptament amb una avaria havia fet al matí un trajecte entre Alacant i Sant Sebastià

El passat divendres, l’operativa habitual dels vols entre Madrid i Andorra es va veure alterada. Tant els passatgers que venien cap al Principat, com els que anaven a la capital d’Espanya van haver de desviar-se cap a l’Alguaire. Oficialment, l’aparell que fa el trajecte havia tingut un problema tècnic. Alguns dels viatgers afectats, però, recelen d’aquesta excusa, sobretot arran de veure informacions que, al matí, situaven l’avió fent un vol cap a Euskadi.

Ja divendres, algunes de les persones afectades havien expressat el seu enuig, principalment a les xarxes socials. El malestar venia provocat tant pel fet d’haver de fer un trajecte entre Lleida i Andorra en autocar com, en alguns casos, per la manca d’informació. I aquest dissabte, l’enuig ha anat a més.

L'aeroport de Lleida-Alguaire.

Relacionat

Un problema “tècnic” obliga els vols a Madrid a sortir i arribar a Alguaire

El motiu? El fet d’haver comprovat com divendres al matí l’avió amb què, inicialment, s’havia de fer l’operativa, es trobava no pas a Madrid, des d’on havia de sortir cap a la Seu, sinó a l’aeroport d’Hondarribia, a Euskadi, prop de Sant Sebastià. Ho han descobert via les publicacions a Instagram de Lucía Pombo, una coneguda ‘influencer’.

De fet, ella mateixa hauria viatjat des d’Alacant fins al País Basc en l’aparell ‘andorrà’. Segons la informació recollia al ‘Diario Vasco’, aquest hauria estat un dels vols mobilitzats per l’empresa d’ascensors Orona per mobilitzar els assistents a la seva assemblea anual. L’avió d’Air Nostrum hauria fet la ruta entre la localitat valenciana i Sant Sebastià. El que ja no queda clar és si posteriorment va tornar a Madrid i va ser allà on es va detectar el problema tècnic o si es va quedar a l’aeroport basc per fer, ja a la tarda, el vol de tornada. Al rotatiu sí que s’apunta que hi havia previst un trajecte a les cinc de la tarda.

Aquestes informacions, doncs, han generat indignació entre alguns dels passatgers que es van veure afectats pel canvi de plans de la companyia, filial d’Iberia. Hi ha la sospita que el “problema tècnic” va ser tot just una excusa per justificar que l’avió no estava disponible perquè estava fent un servei diferent del que li tocaria. I és que, cal recordar, només aquest aparell pot aterrar a l’aeroport de la Seu. El que va acabar fent el trajecte Madrid-Andorra, era massa gran i, per això, es va haver de desviar a Alguaire.

Comentaris (2)

Trending