Un problema “tècnic” obliga els vols a Madrid a sortir i arribar a Alguaire

La companyia ha optat per canviar d’avió i l’aparell escollit no podia aterrar a la Seu, fet que ha obligat a desviar-se cap a l’aeroport lleidatà i traslladar els passatgers tant d’anada com de tornada en autocar

L'aeroport de Lleida-Alguaire.
L'aeroport de Lleida-Alguaire.

Un problema “tècnic” ha trastocat els plans dels dos vols que Air Nostrum havia d’operar aquest divendres en la línia Madrid-Andorra. Tant el viatge cap a la capital d’Espanya com el que portava passatges cap al Principat no ha pogut aterrar a l’aeroport de la Seu d’Urgell sinó que ho ha fet a Alguaire, ja que s’ha hagut d’emprar un avió que no estava preparat per l’aeròdrom alturgellenc. La situació, que la companyia ha qualificat de “puntual”, ha generat enuig entre alguns dels passatgers, que han hagut de fer en bus el trajecte entre Lleida i Andorra.

No és el primer cop que els plans d’Air Nostrum han de modificar-se i canviar d’aeroport. De fet, havia passat dues vegades, a causa llavors del mal temps, que feia poc segur aterrar a l’aeroport de la Seu. Aquest cop, el motiu ha estat diferent.

Una imatge d'arxiu de l'aeroport Andorra-La Seu.

Relacionat

Passatgers del vol d’aquest divendres entre la Seu i Madrid es queden a terra

Segons fonts de la companyia, a l’aparell que empren habitualment per fer el trajecte s’han detectat problemes “tècnics” i s’ha optat per canviar d’avió. Des de Madrid s’ha enlairat un segon vol que, però, era massa gran per aterrar a l’aeròdrom alturgellenc. Per tant, el destí ha estat Alguaire.

Des de l’aeroport lleidatà, s’ha organitzat un autocar per completar el trajecte fins al Principat. També des d’Andorra s’ha mogut els passatgers que volien anar a Madrid cap a la instal·lació de la Terra Ferma. Tot i això, alguns dels viatgers han expressat a les xarxes socials l’enuig per la situació. Principalment, pel que consideren una falta d’informació per part d’Air Nostrum, ja que no s’han assabentat el canvi de plans fins just gairebé el moment de volar.

Comentaris (9)

Trending